Biz Kimiz?

Pulsar İnovasyon olarak; akıllı bina (ev) otomasyon, IP ve elektronik güvenlik (zayıf akım) sistemleri sektöründe entegre çözümler sunan bir proje firmasıyız.

Entegratörü olduğumuz projelerde anahtar kelimemiz “İNOVASYON”. Çözüm olarak sunduğumuz son teknoloji ve yüksek kalitedeki ürünlerle projelerinize katma değer sağlıyoruz.

Temel ilkemiz “müşteri odaklı” çözüm üretmektir. Bunun için “terzi usulü” çalışmayı benimsemekteyiz. Bu sayede kullanıcıya özgü, modüler, inovatif ve ihtiyacı en efektif şekilde karşılayan çözümler sunmaktayız.

Profesyonel satış ve teknik ekibimizle ön görüşme, keşif, projelendirme, teklif, sözleşme, montaj, mühendislik, eğitim, satış sonrası teknik destek aşamalarında hizmetinizdeyiz.

Kalite Politikası

İlerici ve yenilikçi teknoloji misyonumuzla hareket eden firmamız:

– Güvenlik sistemlerinin her alanında yetkin uzman kadrosuyla,

– Başarılı ve güvenilirproje bitirme özellikleriyle,

– Dünyaca ünlü markalarıyla

– Gelişen teknoloji seçeneklerinin sunumuyla,

– Müşteri haklarını ve memnuniyetini önemseyen,

– İşinin ve sorumluluklarının farkındalığıyla,

– Zamanında teslim ve görev tamamlama yeteneğiyle

kalite politikasını geliştirmiş ve kurallarıyla kendisini sınayan bir firma olmuştur.

Geç olmadan
Önlemini Al!

Pulsar İnovasyon güvenliğinizi sağlamak için evinizde ve iş yerinizde daima size hizmet edecek sistemleri sunar. Hırsızlık, yangın, su baskını gibi konularda güvende olmanızı sağlamaktadır.

Referanslarımız

Ege Üniversitesi'nden Jandarma'ya, Folkart'tan ordu kurumlarına kadar Pulsar İnovasyon'un uzman ekibinin gerçekleştirdiği bazı projeleri görüntülemek için lütfen referanslar butonuna tıklayınız.